web-d-festival72

02/03/2023

ПРИСТИГНА РАН КОРМОРАН!

Започна РАН КОРМОРАН продажната акција за најочекуваниот летен фестивалски викенд!

Најповолната цена на фестивалските билети е секогаш резервирана за верните фанови на Д Фестивал, спремни први да се впуштат во акција:

*1100 ден. (тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма)

*1200 ден. (тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма + камп место).

Со нетрпение го чекаме летото за да се сретнеме повторно и заедно да ја креираме новата магична фестивалска приказна од 30 јуни до 2 јули!

Ран корморан билетите се ограничена понуда која важи најдоцна до 2 април, побрзајте, купете ја својата влезница уште веднаш на dfestival.mk/vleznici

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print