ДРУГО СМЕСТУВАЊЕ

Оние кои ќе се одлучат за приватно сместување за време на Д ФЕСТИВАЛ, можат да ја искористат туристичката понудата и сместувачкиот капацитет на Дојран кој располага со: приватни куќихотели и одмаралишта.

При тоа, за сите подетални информации ви препорачуваме да го контактирате Информативниот центар лоциран на почетокот во Стар Дојран. Информативниот центар е отворен секој ден од 07:00 до 20:00 часот и сите посетители можат да се информираат, за општи податоци за општината, сместувачки капацитети, пријава на туристи и сите видови на информации.

За потребните информации сите заинтересирани можат да се обратат на телефон: +389 34 225 277 или на e-mail : infocentar@dojran-info.com

 

Дополнителни линкови:
Macedonian-Hotels
Booking
Airbnb

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print