/3 дневен билет/

фестивалски билет за 3 дена (без камп)

1100 ден.

3 дена фестивал 1-3 Јули

/3 дневен билет/

фестивалски билет за 3 дена (со камп)

1200 ден.

3 дена фестивал 1-3 Јули

DFestival Friday 1st of July - single ticket DFestival Saturday 2nd of July - single ticket DFestival Sunday 3rd of July - single ticket

Продажни места

Скопје

 • ЛитератураМК Super Store – City Mall
 • ЛитератураМК – ТЦ Буњаковец
 • ЛитератураМК – Веро Центар
 • ЛитератураМК – улица Македонија
 • ЛитератураМК – ГТЦ приземје
 • ЛитератураМК – Ramstore Mall
 • ЛиератураМК - East Gate
 • Југотон – ГТЦ 1
 • ЈК Травел - ТЦ Бисер
 • Цвеќара Розе - Веро 2 Тафталиџе
 • Кафе Браво
 • Кафе и филм Котур
 • Рок Бар Круг - Аеродром

Велес

 • Унисон

Прилеп

 • ТА Бран

Куманово

 • Тобако Агора (ТЦ Гарнизон, Куманово)

Тетово

 • Тобако Монако
 • Гранд Тобако

Гостивар

 • Тобако Вона Пет (кај судот)
 • Tobacco BnB

Охрид

 • ТА Вис Пој

Битола

 • ЛитератураМК
 • Вагабонт Тобако

Кавадарци

 • Street Caffe

Македонска Каменица

 • Cliff of Moher Pub

Штип

 • Coffee Lab

Радовиш

 • Халкидики Травел

Струмица

 • ТА Сафари
 • ЛитератураМК
 • Бар Вторник

Дојран

 • Сендвичара Џина

Гевгелија

 • Тобако Ле Ни Плус

Косово и Албанија

Влезници

 • Фестивалските билети со (https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4156) и без камп место (https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4155), од промотивната акција Ран Корморан,за овогодинешното издание на Д фестивал се достапни на МкТикетс(https://mktickets.mk/) со цена од 1150 и 1050 денари. Ве молиме следете не‘ на социјалните мрежи за најновите информации околу промената на цените.
 • 3 дневните фестивалски билети овозможуваат присуство до сите бини и целата останата програма на фестивалот
 • 3 дневните фестивалски со камп место  овозможуваат присуство до сите бини и целата останата програма на фестивалот како, и влез во зоната предвидена за кампување
 • Еднодневните билети за Д фестивал ќе бидат достапни исклучиво на МкТикетс(https://mktickets.mk/), откако ќе биде објавена програмата по денови) и на самите билетари на фестивалот.
 • Едноднeвните билети овозможуваат присуство до сите бини и целата останата програма на фестивалот за назначениот ден и важат од 10 часот наутро до 05 часот следното утро. Еднoднeвните билети не овозможуваат влез во зоната предвидена за кампување
Организаторот го задржува правото да ги промени цените на билетите во кое било време
Ве замолуваме да купувате билети само од офицјалните продажни места наведени на Мктикетс.

———————————————————————————————————————————————————-

Доколку билетите сте ги набавиле преку интернет, Ве замолуваме да го испечатите Вашиот pdf. ваучер пред да пристигнете на влезот на фестивалот. Уникатниот бар код на билетот важи само за една проверка и овозможува замена за само една фестивалска нараквица.

Доколку по купувањето на билетот не добиете повратен одговор со pdf. ваучер од info@karti.com.mk во наредните неколку часа, Ве замолуваме да го проверите делот за промоции и спам на Вашата електронска пошта или да не контактирате на kliment@password.mk или info@karti.com.mk

Влез на фестивалот е единствено возможен со приложување валиден бар код, фискалните сметки од остварената продажба нема да бидат земени во предвид.

Доколку сте го загубиле Вашиот pdf. ваучер во Вашата е-пошта после купувањето, може да испратите барање со Вашите информации на info@karti.com.mk или kliment@password.mk најдоцна до 25.06.2022 за повторно издавање на pdf. ваучер. Барањата после наведениот термин нема да бидат земени во предвид.

——————————————————————————————————————————

Ве замолуваме да ги чувате вашите билети и pdf. ваучери на безбедно и приватно место ! Не копирајте ги или не ги споделувајте со други луѓе !

Важни информации за купувачите на билети:

Фестивалските билети ќе се заменуваат за фестиваслки нараквици во канцелариите на туристичкото биро/ билетарата и на билетарата пред главната сцена. Не ги кинете, сечете или на каков било друг начин оштетувате фестивалските нараквици. Доколку фестивалската нараквица е оштетена, таа повеќе не е валидна.

Рефундација на билетите е возможна само доколку дојде до откажување на целиот фестивал, а доколку фестивалот не е откажан поради виша сила. Во случај ако фестивалот не е откажан поради виша сила, организаторот навремено ќе објави начин и рок за поврат на средства.

ВНИМАНИЕ: Купувајте билети само од официјалните продажни места, доколку бар кодот на вашиот билет не е валиден нема да може да присуствувате на фестивалот.

Фестивалските правила, како и правилата за кампување, важат подеднакво за сите посетители на фестивалот.

*****************************************************************************************************************************************************************

https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4155 1100 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма)

https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4156  1200 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место)