TICKETS

/ SUPER EARLY BIRD /

entire festival program

1500 MKD

*Prices apply only for the first 300 tickets in "RAN KORMORAN" action

3 DAYS FESTIVAL

28 - 30 JUNE 2024

/ SUPER EARLY BIRD /

entire festival program + CAMP space

1600 MKD

*Prices apply only for the first 300 tickets in "RAN KORMORAN" action

3 DAYS FESTIVAL

28 - 30 JUNE 2024

/ ONE DAY TICKET /

700 den.

Friday 28 June, 2024

entire festival program for one day

/ ONE DAY TICKET /

700 den.

Saturday, 29 June, 2024

entire festival program for one day

/ ONE DAY TICKET /

700 den.

Sunday,, 30 June, 2024

entire festival program for one day

ORGANISED TRANSPORT

Skopje - Dojran - Skopje

SALE PLACES

SKOPJE

 • LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
 • LITERATURA.MK – VERO JUMBO
 • LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
 • LITERATURA.MK – Ул. Macedonia
 • LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
 • LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
 • LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
 • JUGOTON – GTC 1st floor

VELES

 • UNISON – Blagoj Gjorev 9

RADOVISH

 • HALKIDIKI TRAVEL- Partisanska No. 43

PRILEP

 • T.A. BRAN – Pere Toshev 75

STRUMICA

 • TA SAFARI – st. Blagoj Jankov Mucheto no. 2
 • LITERATURA.MK – Blagoj Jankov Mucheto no. 4

Kumanovo

 • Cafe Bar AGORA – T.C. Garrison

MAKEDONSKA KAMENICA

 • CLIFF OF MOHER PUB – Marshal Tito

BITOLA

 • TOBACCO BROTHERS – Shirok Sokak
 • LITERATURA.MK 2 – Shirok Sokak 40

GOSTIVAR

 • TOBACCO BNB – 1 JNA St
 • VONA PET – str. Zivko Brajkovski 15

TETOVO

 • GRAND TOBACCO November 29, no. 107, location no. 2
 • TOBACCO MONACO Ilindenska 176

OHRID

 • TA VIS POJ – Bul. Makedonski Prosvetiteli br.1

PRISTINA

TICKETS

Festival tickets for tickets with camping space and without camping space at D Festival are available on MkTickets at price of 1500 and 1600 MKD Ве молиме следете нè на социјалните мрежи за најновите информации околу промената на цените.

Тридневните билети овозможуваат пристап до сите бини и целата останата програма на фестивалот.

Фестивалски билети со камп место овозможуваат пристап до сите бини и целата останата програма на фестивалот, како и влез во зоната предвидена за кампување.

Еднодневните билети за Д фестивал се во продажба исклучиво на МкТикетс и на самите билетарници на фестивалот.

Едноднeвните билети овозможуваат присуство до сите бини и целата останата програма на фестивалот за назначениот ден и важат од 10 часот наутро до 05 часот следното утро. Еднoднeвните билети не овозможуваат влез во зоната предвидена за кампување.

Организаторот го задржува правото да ги промени цените на билетите во кое било време.

Ве замолуваме да купувате билети само од офицјалните продажни места наведени во продажната мрежа на МкTикетс.

Доколку билетите сте ги набавиле преку интернет, Ве замолуваме да го испечатите Вашиот PDF ваучер пред да пристигнете на влезот на фестивалот. Уникатниот бар код на билетот важи само за една проверка и овозможува замена за само една фестивалска нараквица.

If you do not receive a response with a PDF voucher from info@karti.com.mk within the next few hours after purchasing the ticket, please check your promotions and spam folders in your email or contact us at kliment@password.mk or info@karti.com.mk.

Влез на фестивалот е единствено возможен со приложување валиден баркод, фискалните сметки од остварената продажба нема да бидат земени во предвид.

If you have lost your PDF voucher in your email after the purchase, you can send a request with your information to info@karti.com.mk or kliment@password.mk no later than June 21, 2024, for a reissuance of the PDF voucher. Барањата после наведениот термин нема да бидат земени во предвид.

Ве замолуваме да ги чувате вашите билети и PDF ваучери на безбедно и приватно место, внимавајте тие да не бидат прекопирани или споделени со други луѓе!

Важни информации за купувачите на билети:

Фестивалските билети ќе се заменуваат за фестиваслки нараквици во канцелариите на туристичкото биро/билетарница и на билетарницата пред главната сцена. Не ги кинете, сечете или на каков било друг начин оштетувате фестивалските нараквици. Доколку фестивалската нараквица е оштетена, таа повеќе не е валидна.

Рефундација на билетите е возможна само доколку дојде до откажување на целиот фестивал, а доколку фестивалот не е откажан поради виша сила. Во случај ако фестивалот не е откажан поради виша сила, организаторот навремено ќе објави начин и рок за поврат на средства.

ВНИМАНИЕ: Купувајте билети само од официјалните продажни места, доколку баркодот на вашиот билет не е валиден нема да може да присуствувате на фестивалот.

Фестивалските правила, како и правилата за кампување, важат подеднакво за сите посетители на фестивалот.