КАКО ДА СТИГНАМ?

Покрај превозот со сопствени возила, на располагање на посетителите им се:

  Организираниот автобуски превоз од Д Фестивал (Дојран – Скопје – Дојран) за кои можете да резервирате место ТУКА;

–  Редовните автобуски линии кон Дојран;

–  Понудите за превоз преку туристички агенции.

Проверувајте ја од време на време и Facebook групата D-trip каде што посетителите на Д Фестивал ги споделуваат информациите околу превозот до и од Фестивалот.

За време на Д Фестивал паркингот во Дојран не се наплаќа.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print