артисти

20/02/2024

Повик за МУЗИЧКИ ИЗВЕДУВАЧИ

🎤  ПОВИК ДО СИТЕ МУЗИЧКИ ИЗВЕДУВАЧИ 🎤

 

Д Фестивал на сите 6 музички бини ги отвара вратите за сите домашни изведувачи.

 

Секоја година Д фестивал посветува дури 70% од програмата на домашните артисти.
 

Така, и оваа година ве повикуваме да ни ја испратите вашата музика, сите жанрови се добредојдени! Рокот е краток, но имаш 20 дена.
 

🔗Линк за пријави: https://forms.gle/GDg1pP6fSfsisZp78

 

За какви било прашања или проблеми со пополнување на формуларот, слободно обратете се на ivana@password.mk
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print