DAMAGE CONTROL

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

DamageControl е млад креативец кој ги слуша зградите на Скопје и ни ги пренесува нивните пораки преку вибрантни и размрдувачки битови, инспириран од новиот бран на подземен хипхоп и експерименталната електронска музика за вас го спрема најволшебниот DJ сет на #ДФестивал14 💥

Со својот албум ни ја зголеми возбудата и љубопитноста кон иднината на новата музичка македонска сила. ✨