Website coming soon
DFestival Moon
Дојран, 3-5 Јули 2020

Д Фестивал 10

Feel the love

ПОЧНА РАН КОРМОРАН 2 - Д ФЕСТИВАЛ

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО УШТЕ СЕГА НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10-ТИ Д ФЕСТИВАЛ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА:

700 денари фестивалски билет (без камп)

750 денари фестивалски билет + камп

АКЦИЈАТА ВАЖИ ДО 8-МИ МАРТ 2020

COMING SOON > НОВ WEBSITE СО СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ДФЕСТИВАЛ 2020

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЈУЛИ! FEEL D LOVE

3 ДНЕВЕН БИЛЕТ

БЕЗ КАМП, 03-07-2020 Цена: 700ден.

КУПИ БИЛЕТИ

3 ДНЕВЕН БИЛЕТ + КАМП

ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ, 03-07-2020 Цена: 750ден.

КУПИ БИЛЕТИ