Златно Славејче

Гарантираме забава за сите возрасти, па ја збогативме нашата програма со FAMILY DAY. Најомилениот музички хор ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ ќе бидат заедно со нас!!!

За сите деца, да биде сонце, да биде љубов, нека биде сјај…

Mosquito Stage