Д Фестивал 2021

Со објавувањето на првиот бран потврдени изведувачи за Д Фестивал 2021, започнува и продажбата на најповолните билети – акцијата Ран Корморан.

Најверната публика на Д Фестивал може да си го обезбеди своето место на роденденското издание на Д Фестивал со дури 50% заштеда во однос на финалната цена.

РАН КОРМОРАН

/3 дневен билет/

фестивалски билет
за 3 дена (без камп)

800 ден.

3 дена фестивал 2-4 Јули 2021

РАН КОРМОРАН

/3 дневен билет/

фестивалски билет
за 3 дена (со камп)

850 ден.

3 дена фестивал 2-4 Јули 2021