victoria

06/03/2024

VICTORIA ОД Måneskin ЗА ПРВОТО PRE-PARTY НА Д ФЕСТИВАЛ!

💥Victoria од Måneskin ни пристигнува со спектакуларен DJ Set! 💥🔊

Официјалната промо забава на Д Фестивал ја отвараме со басистката од супер популарниот бенд на новата генерација, Måneskin.

Со групата MANESKIN го освоија срцето на публиката и станаа светска сензација, освојувајќи ја Евровизија во 2021 година со песната ,,Zitti E Buoni‘‘.

Victoria за првата нејзина соло турнеја:
“You better come to my very first tour as a DJ. I really want to bring some noise and have a good time. Secure your assets and prepare to jump on your way to heaven. See you, I love you. Muah!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print