The Days за Д Фестивал

Со прекинот на сите настани од јавен карактер, културата беше прва на удар од состојбата поврзана со ширењето на COVID-19, а вниманието кое се посветува на таа категорија е минимално.

Д Фестивал секојдневно комуницира со своите фанови на социјалните мрежи, а во прилог се и најпоставуваните прашања и одговори во врска со одржувањето на Д Фестивал кој е закажан за 3-5 јули 2020-та.

Одговорите може да ги најдете – ТУКА