Subway Soundsystem

Subway Soundsystem се тројца стари другари : DJ Славе, Томче Кукунеш (Rootboy Selektor) и Климе Матоски (Chima). Двајца стружани, и еден струшки зет, со комбинирано искуство од над 75 години во пуштање. Славе е официјаен DJ на повеќе од 95% од македонските бендови, Климе е програмер, Томче е неофицијален градоначлник на Струга повеќе од 25 години.

Од музички жанрови ги пуштаат БУКВАЛНО СИТЕ, строго на винил како прави глави. Топла препорака е да дојдете и да ги слушнете.