Strajk, LD Pistolero & DJ Goce ft. R.O.N.I.N.

Екипа која скоро три децении владее на домашната хип-хоп сцена, генијални во она што го творат, легендарни во бунтовната искреноста и секогаш спремни за концерт кој ќе се памти: Страјк, ЛД Пистолеро и диџеј Гоце САФ во придружба на единствениот Ронин ја преземаат Главната бина на Д Фестивал 2023! Неприкосновениот, чистокрвен рап од скопската андерграунд школа одекнува ова лето во Дојран!

Strajk – FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

LD Pistolero – INSTAGRAM | SPOTIFY

DJ Goce – INSTAGRAM | SPOTIFY

R.O.N.I.N. – FACEBOOK | INSTAGRAM 

 

 

Main Stage