Започнете го секое утро со Јога

09:00 - 10:00

Kej

Кајакарски авантури

Ние сакаме веслање и убедени сме дека треба и вие да го пробате. Научете ги основните техники за кајак и SUP, преземете ја контролата и уживајте безбедно на вода. Секој има право да научи нови вештини.

Kej.

ФИТНЕС НА ОТВОРЕНO

Теретана на отворено – теретана на свеж воздух!

Во Кампот ви е достапна теретанa на отворено каде ќе пронајдете различен избор на опрема и справи кои можете да ги користите бесплатно ! Докажано е дека вежбањето на свеж воздух има дополнителни придобивки. Дознајте 😉

24/7