Sasho Uzun

Сашо Узун е DJ од новата генерација на млади диџеи од Македонија и дел од екипата на култниот клуб Сектор 909.

Неговиот стил е комбинација помеѓу хаус и техно силно инспириран од фундаментите на електронската музичка сцена на Чикаго, Детроит и Њу Јорк.

А во изминативе години има настапувано со артисти како Moodymann, Derrick May, Ian Pooley, Mark Broom, Dan Curtin, D’Julz, Cinthie, Spencer Parker, Funk D’Void, San Proper и други.

Lake Awake