РАН КОРМОРАН билетите се во продажба!

Започна РАН КОРМОРАН – продажната акција со првите билети за Д Фестивал 2022 со промотивни подарок-цени!

Најповолната цена е секогаш резервирана за првите купувачи на билетите, а нивната доверба годинава ја наградуваме со дури 50% попуст во однос на финалните цени за тридневните, фестивалски билети за Д ФЕСТИВАЛ:

* 850 денари (тридневен фестивалски билет за цела програма);

* 950 денари (тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место).

Дефинитивно едвај се чека да сме повторно заедно во Дојран, ова лето од 1 до 3 јули Д фестивал е во полн сјај! Ран Корморан билетите се само во ограничен број, подгответе се за брза реакција на https://dfestival.mk/vleznici/