Ран Корморан 2 SOLD OUT!

Втората акција Ран Корморан 2 се распродаде за рекордно време!

Најбрзите и најверни фанови ги испразнија продажните места и зафатија едно цело маало во фестивалскиот камп.

Ако бевте во зимски сон, а сакате да присуствувате на најголемата фестивалска авантура летово – тркнете до нашите официјални продажни места и набавете си ги пролетните промо билети:

800 денари – фестивалски билет за три дена (без камп)

850 денари – фестивалски билет за три дена + камп

*Со фестивалскиот билет за три дена (без камп) може да се присуствува на програмата во кампот, но без пристап во делот за преспивање

Се гледаме од 3-5 јули во Дојран, а до тогаш – #FEELDLOVE