Петок, 1 Јули 2022

Работилница за сито штампа – петок

10:00 - 18:00

Партизан Принт

Сабота, 2 Јули 2022

Работилница за сито штампа – сабота

10:00 - 18:00

Партизан Принт

HIPS DON’T LIE – ТАНЦУВАЊЕ НА ПОЛУТРЕЗНО

10:00 - 11:00

Јована е професионална танчарка, кореографка и инструктор по танц. Има настапено на бројни фестивали низ земјава и во странство (САД, Кина, Европа…). За Јована уметноста, со посебен фокус на танцот, е алатка за откривање на светот, растење и созревање како уметник, но и како личност, станување совесен и свесен дел од општеството и наоѓање на соодветниот јазик за општење со искрено и отворено срце.

Hips don’t lie – танцување на (полу) трезно
Ако цел живот чекате да се направите лом за да може да промрдате на журка, ова е супер прилика да ги откриете тајните како подеднакво да успеете да уживате во танцот, со барем половина количество на алкохол. Ќе ви бидат благодарни и куковите, а и новчаникот.
Во час до час и половина ќе мрдаме, мешаме, ќе се дружиме и забавуваме, ќе слушаме добра и не толку добра музика, па елајте си, нема да биде страшно…

Недела, 3 Јули 2022

Работилница за сито штампа – недела

10:00 - 18:00

Партизан Принт

HIPS DON’T LIE – ТАНЦУВАЊЕ НА ПОЛУТРЕЗНО

12:00 - 13:45

Јована е професионална танчарка, кореографка и инструктор по танц. Има настапено на бројни фестивали низ земјава и во странство (САД, Кина, Европа…). За Јована уметноста, со посебен фокус на танцот, е алатка за откривање на светот, растење и созревање како уметник, но и како личност, станување совесен и свесен дел од општеството и наоѓање на соодветниот јазик за општење со искрено и отворено срце.

Hips don’t lie – танцување на (полу) трезно
Ако цел живот чекате да се направите лом за да може да промрдате на журка, ова е супер прилика да ги откриете тајните како подеднакво да успеете да уживате во танцот, со барем половина количество на алкохол. Ќе ви бидат благодарни и куковите, а и новчаникот.
Во час до час и половина ќе мрдаме, мешаме, ќе се дружиме и забавуваме, ќе слушаме добра и не толку добра музика, па елајте си, нема да биде страшно…