PRINCE$$ DONATSU

Принцезата на домашната трап сцена, Prince$$ Donatsu е вокал со кој се запознавме во 2019 преку нејзината песна „Битола“. Таа оттогаш продолжува со своето присуство на музичката сцена, истовремено користејќи го тој момент да биде гласник на себе-изразувањето и феминизмот.

Electronic Beats Stage