ПРИДРУЖИ НИ СЕ!

Здраво дечки и девојки! Годинава ни е 10-ти роденден и имаме само една и единствена желба: да не’ почестите со вашата најубава и најдлабока креативност! Знаете што е идејата – сакаме заедно да создаваме спомени, уметност и радост во три-четири денови – од вас ни треба само да сонувате и креирате, а останатото е веќе добро познато: „Feel D Love“ – најрадосни и најпозитивни секогаш на Д Фестивал во магичниот Дојран.