Off Ground Ensemble

Ансамбл составен од дванаесет музичари чиј звук формира магија инспирирана од афро и традиционални ритмови со модерна фузија од џез и светска музика. Антоние Весковски како композитор и продуцент на музиката, во овој проект ја презентира дуалноста како водечки фактор. Контрастите и различните музички аспекти на членовите се споени и сплотени во една идеја која е Off Ground Ensemble.

Mosquito Stage