Modual

MODUAL e Јово Мијовиќ, проект кој живее во сенките на македонската електронска сцена повеќе од една деценија.

Како секоја енергија ја менува својата форма во контекст со прогресот на музиката со една и единствена цел, да ја пренесе и сподели својата визија со вистинските љубители на звук.

Lake Awake