Петок, 1 Јули 2022

ГОБЛИН

Играњето друштвени игри ги зближува луѓето, ги зајакнува врските и помага во стекнување нови пријателства.

Играњето друштвени игри ја зголемува функцијата на мозокот.

Играњето друштвени игри ве учи како да поставувате цели и бидете трпеливи.

Играњето друштвени игри е одлично за намалување на стресот и предизвикува смеење.

Најдете не во Кампот на Д-фест!

Диригент

11:00 - 12:00

Лејкавејк

Сабота, 2 Јули 2022

ГОБЛИН

Играњето друштвени игри ги зближува луѓето, ги зајакнува врските и помага во стекнување нови пријателства.

Играњето друштвени игри ја зголемува функцијата на мозокот.

Играњето друштвени игри ве учи како да поставувате цели и бидете трпеливи.

Играњето друштвени игри е одлично за намалување на стресот и предизвикува смеење.

Најдете не во Кампот на Д-фест!

Цртање на слепо / Заробени чувства

10:00 - 11:00

Лејкавејк

Пијана кокошка

13:00 - 14:00

пред Москито

Лов на богатство

12:00 - 13:00

пред Москито.

Minеfiled

14:00 - 15:00

пред Москито

Недела, 3 Јули 2022

ГОБЛИН

Играњето друштвени игри ги зближува луѓето, ги зајакнува врските и помага во стекнување нови пријателства.

Играњето друштвени игри ја зголемува функцијата на мозокот.

Играњето друштвени игри ве учи како да поставувате цели и бидете трпеливи.

Играњето друштвени игри е одлично за намалување на стресот и предизвикува смеење.

Најдете не во Кампот на Д-фест!

Цртање на слепо / Заробени чувства

10:00 - 11:00

Лејкавејк

Пијана кокошка

13:00 - 14:00

пред Москито

Лов на богатство

12:00 - 13:00

пред Москито.

Последниот Брод

14:00 - 15:00

Кеј

Твистер Верзија / Мачка во вреќа – Натперар во Скокање со вреќи

15:00 - 16:00

Лејкавејк