Gipsy Groove

Творештвото на Gipsy Groove започна во 2010 година и е комбинација од силна љубов кон светската музика, порака за борба против  различностите,  дургарство , страста да се донесат незаборавни моменти на настапите и драгоцени моменти на публиката.

Тие создаваат свој стил преку комбинирање на балканската ромска музика со елементи на реге, ска и грув. Нивните изведби се познати по живата атмосфера, имповизациски елементи и силната поврзаност  со публиката.

Mosquito Stage