Corrosion

Kако прв изведувач со потврден настап на оваа бина ви го претставуваме Corrosion. – noise pop бендот од Битола кој вели дека својот звук го базира на прекумерно користење на звучни ефекти и максимално искористување на сета опрема што ќе ја најдат. Имаат досега 2 објавени албуми, се подготвуваат и за нов, а ние сме веќе спремни и нестрпливи за нивниот гласен настап во живо на #ДФестивал.