Elon

Elon e еден од најпознатите алтернативи трап артисти од новата генерација во Србија. Досега има издадено два микстејпа и еден албум, Krvavo Leto, во 2021 година. Неговата песна Ona се најде на саундтракот на филмот Јужни ветар, а познат е по соработката со Klinac на песната Korak ispred, како и соработки со значајни артисти од балканската сцена како: Surreal, Coby, Goca RIP (Kukus) и други.

Lake Awake