Djantrix

Мартин Георгиев познат како DJANTRIX роден 1988 година и потекнува од Скопје, Македонија. Неговиот прв сериозен контакт со музиката го има кога имал 10 години, по што ја знаел својата судбина. Џантрикс започна да настапува како диџеј во андерграунд забави и клубови набрзо издигнувајќи се како истакнат психоделичен диџеј во Македонија. Набргу откако сакаше да ги рекреира своите звуци и почна да учи продукција и синтеза. Сега како индивидуален уметник, Џантрикс еволуираше со сериозен и софистициран фокус на интелигентната музика. Тој е специјализиран за создавање уникатна психоделична музика исполнета со врвни психоделични звуци. Можеме да очекуваме да слушнеме од неговата продукција многу моќна, извртена и висококвалитетна сериозна психоделична музика со пресврт на интелигентни утрински мелодии.