DJ Charley

DJ CHARLEY ili Emphaty Master ги бележи неговите почетоци уште во далечната 1990 година. Основач и организарот е на Боб Марли деј во Скопје веќе 19 години. Неговиот избор на музика е доста сестран – фанк, брејкс, џез, соул, r&b, реге, латин џез, диско, афробит, ска, свинг, блуз, рок…

Има настапувано насекаде низ Македонија и низ Балканот, а има гостувано и низ европските сцени како Италија, Шпанија, Холандија, Шведска, Германија, Романија, Полска итн.