Demency

До сега имаат објавено еден неофицијален и еден официјален албум.

Имаат настапувано со многу светски имиња од нивниот правец како: Cannibal Corpse (USA), Cryptopsy (CA), Sanatorium (SLO), Ophiolatry (BR), Sacramental Blood, Enthrallment

Моментално работат на нов албум со светските легенди на Техничкиот Метал: Hannes Grossmann i Linus Klausenitzer (Necrophagist, Obscura, Blotted Science, Hate Eternal, Triptykon) албумот се очекува да излезе на крајот на годината.

Нивната музика може да ја чуете на следниов линк https://distrokid.com/hyperfollow/demency/false-humanity?fbclid=IwAR1Z2Ax0Qd0l5qsw50aNeNrtIooy9DvP56FfBQmmNlt3r69lyLUBnMfKEDM 

Mosquito Stage