ДАРКО СТЕПИЧ

Еден од основачите на промотерска и DJ организација, D2, која е заслужна за голем број на гостувања на странски Drum and Bass артисти во Македонија.

Во рамки на 24 години активно работење настапува во Бразил, Германија, Швајцарија, Италија, Унгарија, Грција, Романија, Бугарија, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина…

Настапува заедно со Roni Size, Prodigy, Grooverider, Freestylers, Black Sun Empire, Noisia, Blu Mar Ten, Calyx & Teebee, DJ SS, DJ Storm, Cause4Concern, Chris.SU, Drumsound, Optiv, BTK, Seba, Physics, Vicious Circle, June Miller, SPY, TC, DJ Empress, Big Bud, Nookie, Eveson, Telekinesis, Linden, Teddy Killerz, SpectraSoul, Bungle, DJ Spice, Camo&Crooked, Wildchild, Paul B, Disphonia, Felix K, Raggamuffin Whiteman, Balkansky, High Roll, Hectix, Toni Bassi, JFB, Treo, L33…

Во 2002 година во конкуренција на 1600 DJ-и и продуценти избран е да биде дел од Red Bull Music Academy во Сао Пауло, Бразил.

Музички изданија:

Toxic – Harder&Louder Recordings

Fast Forward – Invasion Recordings

Access EP (Access/Disorder) – Warfare Recordings

Pressure – Raving Panda Recordings.

Долгогодишен водител на првата Drum and Bass радио емисија во Македонија, Течна Кујна на Канал 103.