D Festival & Friends

Конечно, летната авантура Д Фестивал годинава се одржува на 22-ти август на главната бина во Дојран!

Се дружиме со бендот кој го отвори првиот Д Фестивал – банда инструментале Superhiks, претставниците на независната музичка сцена во регионот – Bernays Propaganda, гордоста на домашниот андерграунд хип-хоп – LD Pistolero, предводниците на трап звукот – Donplaya, Bon Praskiza, Princess Donatsu и за прв пат во Дојран – симпатиите на новата генерација Pluto’s Doubts 🤩

– Прочитајте ги сите потребни информации и одговори на ЧПП, програмата за 2021, ковид мерки, билети, сцени, рефундации – се на едно место – http://dfestival.mk/cpp-d-festival-2020/

Почнувајќи од денес, билетите се достапни во продажната мрежа на MkTickets!

LET’S PARTY SAFE & FEEL D LOVE ❤️