povik

29/02/2024

Биди дел од ПлоштАрт!

Срцето на случувањата на фестивалот е ПлоштАрт зоната.

Тоа е место каде посетителите го поминуваат најдолгиот дел од времето во текот на денот, место каде започнуваат нови пријателства, се водат дебати на различни теми, се ужива под сенка, се играат разни игри, се прикажуваат филмови, се одржуваат работилници, место каде чудата се случуваат.

Доколку сакаш да се придружиш и учествуваш во креирањето на Д Фестивал 2024 – пријави се на овој ЛИНК!

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print