BASEMENT CULT

Директно од подрумот, момците од Basement Cult се склопка што не се придржува кон еден жанр – свирејќи од панк и фанк па се до рок и метал. Во 2021 излезе нивното деби издание наречено Basement Cult #1, а во спремање е и вториот албум.