Ba$ha

Ba$ha, младата сензација од Србија доаѓа за прв пат во Македонија на D Festival 2022! Тој е артист кој го привлече вниманието со траката mesec кон крајот на 2021 година, проследена со во моментов најактуелната негова песна, DISKO. Во својата кратка кариера има неколку синглови и еден проект, и е препознатлив по својот алтернативен звук кој го одвојува од остатокот од балканската сцена.

Lake Awake