SHIRSHAJA

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

ШИРШАЈА на #ДФестивал14 🤘🏼

Четиричлен состав, оформен во 2019та година кој зад себе има два албума: ,,Ширшаја” и ,,Венту Етерну”. Негувааат звук од пост панк и дарк вејв ерата! 👌🏼

Ги слушаме на #SmoothStage 💚