SAVRŠENI MARGINALCI

MOSQUITO STAGE

Savršeni Marginalci ни доаѓаат на #ДФестивал14 🎸
Некогаш дел од бендот Hladno Pivo, тие ја започнуваат својата нова мисија каде што свират песни од првите три албума на бендот. 🤘🏼

Спремете се за невидена шутка на нивните култни песни Princeza, Bubq Švabe, Für immer Punk на #MosquitoStage 💣