SANATORIUM

29/06/2024

21:50 часот

MAIN STAGE

САНАТОРИУМ најголемото име на македонската треш – метал сцена ни доаѓа на #ДФестивал14 🎸
,,Motörhead”, ,,Slayer”, ,,Halford”, ,,Soulfly” се само дел од најголемите метал имиња со кои САНАТОРИУМ ја делеле сцената 🧨🤘🏼

Со својата моќност и енергија се спремни да го освојат #MainStage и да ни направат едно НЕЗАБОРАВНО шоу!