RUZNO PACE

Официјален сајт

LAKE AWAKE STAGE

Ружно Паче е 19-годишен уметник кој комбинира жанрови како панкот и рокот со поджанровите на електронската музика. Проектот беше лансиран во 2019 година со синглот „”Volim Tebe Mrzim Sebe”“, кој се појавува во самообјавениот деби албум „Hentai, Spid & Emo Pank!!“ во 2020 година. Самиот Ружно Паче ја создава уметничката насока на проектот со серија графики во свој препознатлив стил.

facebook
insta
spotify