PEACH VICE

29/06/2024

21:00 часот

MAIN STAGE

PEACH VICE ни се враќаат на #ДФестивал14, но овој пат спремни да го освојат #MainStage 💣
Со хардрок-панк-метал-рокенрол-џез рифови спремни да ја треснат од земја публиката на овогодинешниот Д Фестивал.

⚡️Наравоучение: Не смееш да го пропуштиш ова пичвајз шоу!