OVC KOLEKTIV

Официјален сајт

LAKE AWAKE STAGE

OVC kolektiv е младинска организација која ја промовира електронската музика и новите артисти на скопската андерграунд сцена. ⛓️🌪️

Целовечерен рејв на #LakeAwake стејџ резервиран за OVC резидент Дј-ите:
💥 Moraitov
💥 Chrisot
💥 Markwøn
💥 Petko.ov