NOMAD

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

NOMAD прогресивен рок бенд од Куманово кои се трудат да ја задржат традиционалната музика, но да и дадат нов шмек во рок – метал стил. 🎸

,,Море сокол пие”, ,,Митра мома”, ,,Мома оди за вода” се само едни од преработените песни кои ќе ги слушнеме на #ДФестивал14 ☀️

Слушајте нова македонска музика на #SmoothStage
facebook
insta
spotify