NIANDRA

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

Ниандра е нов млад бенд од Скопје со “DIY” панк звук и енергија. Составен од тројца ентузијасти за брза и динамична музика, полна со дисонантни гитари и оштри рифови.