MC KAIN

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

MC Kain е млад артист од Скопје кој секој текст го пишува од срце. Времеплов е неговиот прв албум кој е ретроспектива на главните делови од неговото детство. Оваа година е спремен да го направи #ДФестивал14 негова Утопија!

facebook
insta
spotify