LUTKE NA KONCU

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

KUD IDIJOTI веќе не постојат, Туста ни беше другар кој нѐ напушти пред 12 години… Sale Veruda иако ја напиша ,,Mi smo ovde samo zbog para” реши да не го прави тоа…
Пар другари од познати бендови, решија дека песните на Kud Idijoti треба да се слушаат секаде каде што можат! Ете и ние на #ДФестивал14 го каниме бендот LUTKE NA KONCU да не потсетат на песните ,,Pisma o Ribaru Marinu, Mari i Moru”, ,,Ja sjećam se”, ,,Kad sunce opet zadje”, ,,Za tebe”… Glupost je neunistiva!!!