LUKA CHOMBE

LAKE AWAKE STAGE

Уште во своите први трап чекори, Лука Чомбе го пронаоѓа своето место на македонската сцена, преку сингловите “Ronnie Coleman”, “Јужна Кореја” и “Управник”. Неговата експресија е проследена на кумановски дијалект, кој дава посебна свежина и уникатност во неговите стихови. Тој неодамна го најави својот деби албум кој ќе биде достапен оваа пролет и ќе може премиерно да го чуеме на Д Фестивал!