LOST IN REVERIE

Официјален сајт

MOST & SMOOTH STAGE

Lost In Reverie се млад емо бенд од Скопје кој оваа година на #ДФестивал14 ќе се претстават со својот прв албум. ☄️
Преку музика испреплетена со пост хардкор, метал и поп-панк елементи, тие ги пренесуваат своите приказни и хаотични чувства низ енергичен настап. 🤘🏼
facebook
insta
spotify