LD PISTOLERO

29/06/2024

22:55 часот

MAIN STAGE

LD Pistolero на #ДФестивал14 во придружба со ДЈ Гоце и R.O.N.I.N на нашиот #MainStage 🚀

🎤Најновата вест од светот на македонската рап сцена: LD Pistolero го најавува својот трет соло албум со песната ,,Кој да ти каже‘‘! Дали сте спремни да го слушнете наскоро?

Наше е да ви кажеме, а ваше е да се припремите за уште еден епски рап концерт на Д Фестивал!