ZOSTER

MOSQUITO STAGE

⏳ Дојде време [ ,,Vrijeme će doći’’ ] за легендарниот поп реге бенд од Босна, по распродадените концерти во регионот, Zoster за прв пат ни пристигнуваат на Д фестивал!

🎙️ До сега имаат издадено пет студиски албуми, а новиот студиски албум наречен „Најгори“ кој излезе во 2023 постигна неверојатен регионален успех. Нивните теми како Фестивал Будала и Банана стејт се реалноста која ја живееме, а нивниот светски звук е токму она што ни треба за жешкото Дојранско сонце за време на Д Фестивал!