JOKER OUT

28/06/2024

23:10 часот

MAIN STAGE

JOKER OUT најголемата музичка сензација го зазема своето место на #ДФестивал14 💫

 

 Најистакнатото име во новонастанатата регионална музичка сцена, Joker Out со 2 албуми во својата позадина и 2 награди за словенечки бенд на годината, ни доаѓа годинава да го освои и нашиот #MainStage 🏆

 

 Joker Out со својот настап на Евровизија во 2023 со песната „Carpe Diem“ го означија почетокот на меѓународна одисеја што ги издвојува од кој било друг артист во овој регион.

 

 👀 Годинава се најдоа на листат „Топ 10 Spotify Global Viral Chart“ каде што можеа да се пофалат со 18 милиони слушатели на Spotify.